پرکلین (LF)

 galon behban LF_f67a7ffd35f5af61e74781bb9fce8aa4

معرفی محصول:

پرکلین یک شوینده قلیایی با خواص پاک کنندگی قوی است که در هنگام استفاده دارای خاصیت کف کنندگی نسبتا مناسبی می باشد. این محصول با داشتن سورفکتنت های مناسب در فرمولاسیون خود دارای خاصیت پاک کنندگی چربی ها و مواد آلی قطبی و غیر قطبی می باشد. این محصول خورندگی بر روی فلزات ایجاد نمی کند.

دستورالعمل استفاده:

 ابتدا سطوح و لوازم مورد نظر را با آب گرم شستشو دهيد، سپس محلول ۵-٣ درصد پركلين AL را تهيه كرده ( بهتر است براي تهيه رقّت از آب گرم استفاده كنيد ) و لوازم مورد نظر را در آن غوطه ور كرده، سپس آنرا با آب گرم شستشو دهيد. براي سطوح نيز با كمك سيستم كف ساز ( ترجيحاً ) يا اسپري هاي معمولي محلول رقيق شده گرم را براي مدت ٢٠ -١۵ دقيقه بر روي سطح مورد نظر پاشيده پس از٢٠ -١۵ دقيقه، محل را با آب گرم شستشو دهيد. برس كشيدن سطوح و دستگاه­ها به عمل پاك كنندگي قبل از شستشو كمك موثري خواهد كرد.

نکات فنی:

 اين محلول مايع غليظ پاك كننده قليايي و كف دار براي سطوح بيروني ابزار آلات و ماشين آلات و سالن­ها است.
داراي قابليت پاكسازي آسان سطوح پوشيده از روغن­هاي سنگين، آلودگي­هاي چرب، پروتئيني و خون مي­باشد.
داراي كف پايدرا و موثر است، كه قدرت پاك كنندگي را بر روي سطوح عمودي بخوبي انجام مي­دهد.
قابل استفاده توسط همه انواع دستگاهها و سيستم­هاي توليد كف مي­باشد.
اين محصول به شكل غليظ و كنستانتره است.
محلول را به ميزان مورد نياز رقّت سازي كنيد. محلول رقيق شده در طول يك روز اثر خود ار از دست خواهد داد.

نکات ایمنی:

از تماس اين محصول با پوست و چشم خودداري كنيد.
در صورت تماس با پوست، محل تماس را با آب فراوان شستشو دهيد.
در زمان مصرف اين محصول از دستكش، لباس مخصوص و عينك استفاده شود.
در صورت تماس با چشم پس از شستشوي محل تماس با آب فراوان به پزشك مراجعه شود.
در صورتي كه بطور اتفاقي بلعيده شود، بلافاصله به پزشك مراجعه شود و ليبل محصول به وي ارائه گردد.
از تماس و نگهداري با محصولات اسيدي خودداري شود ( در صورت تماس گاز سمي متصاعد خواهد شد ).
در مكان خنك و خشك نگهداري شود. درپوش ظرف محصول هميشه بسته نگهداشته شود.
ظروف حاوي درپوش ايمني است. در ظرف فاقد درپوش ايمني نگهداري نشود.

This post is also available in: Persian

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *